Waarom werken met Willemot ?

DE UITOEFENING VAN MIJN BEROEP WORDT EENVOUDIGER

en ik voldoe aan alle wettelijke verplichtingen

1

Ik krijg directe toegang tot alle verzekeringsproducten op de markt

Via één enkele tussenpersoon, zelfs zonder bemiddelaarsnummer, speel ik direct in op de behoeften van de klant en heb ik een sterke concurrentiële positie.
2

Ik geniet technisch advies en bijstand

Als ik het nodig heb, kan ik op extern technisch advies rekenen en ook op beroepsgerelateerde opleidingen intekenen.
3

Ik verhoog mijn productiviteit

Ik gebruik handige tools ter automatisering van mijn taakbeheer en ik doe een beroep op externe verzekeringspecialisten.
4

Ik bouw mijn portefeuille verder uit.

Ik spaar tijd uit door de ondersteuning die mij wordt aangeboden waardoor ik mijn portefeuille kan uitbreiden.


Bewegingsvrijheid: wij bieden u een flexibele “mobiele” werkomgeving
Commercieel voordeel: u ondervindt geen productiedruk van verzekeringsmaatschappijen en u hebt vrije toegang tot alle verzekeringsproducten (zowel algemene als meer gespecialiseerde producten)
Eenvoud: u hebt slechts één tussenpersoon (voor productie, schade, diverse verzekeringsmaatschappijen)
Financieel voordeel: u hebt minder investeringskosten en vaste beheerskosten
Voordeel in beheer: u kan gebruik maken van de producten, tools en diensten van Willemot in functie van uw eigen noden en behoeftes

Een sterke verkoop door:
– Administratieve vereenvoudiging die ten dienste komt van de klantrelatie
– Uw aanwezigheid op het internet en het digitale contact met uw prospecten en klanten
– Technische bijstand tijdens het hele verkoopsproces (telefonisch en bij de klant)
– Audit-tools ter beoordeling en optimalisatie van uw portefeuille
– Eenvoudige en snelle toegang tot ALLE verzekeringsproducten op de markt
– Voordelige tarieven en uitgebreide volmachten

Dankzij de mogelijkheden die Willemot u aanbiedt, kan u:
– Probleemloos alle wettelijke verplichtingen nakomen (informatieplicht, bewaring van documenten, jaarlijkse staat van bevinding, vergelijkende offertes…).
– De continuïteit van uw beroepsactiviteiten bij afwezigheid van personeel of onbereikbaarheid van medewerkers (tijdelijke sluiting, ziekte, verlof…) garanderen.
– Rekenen op onze kennis en expertise bij het verkoopsgesprek en het behandelen van schadedossiers.Door een deel van uw taken over te dragen aan Willemot kan u uw investeringen en vaste kosten (personeels- en informaticakosten) beperken, of minstens een stijging ervan voorkomen.
U geniet mee van onze voordelige tarieven en productvoorwaarden.
U kan uw productie verhogen door gebruik te maken van:
– onze handige tools ter automatisering van uw taakbeheer
– onze ervaren verzekeringspecialisten

– Meer klantenbinding dankzij diensten (advies, gemakkelijke raadpleging van polissen in pdf-formaat, …) die aan de behoeften van uw klanten voldoen.
– Stabiliteit van uw werkploeg dankzij een evenwichtige taakverdeling door het uitbesteden van extra taken.
– Continuïteit van uw activiteit bij korte of lange onderbreking: vakantie, ziekte, buitenlandse verplaatsing, schade aan uw kantoor,…
– Het bewaren van uw documenten (polissen, briefwisseling, e-mails,…) en informatie op lange termijn in pdf-formaat.

De nieuwe richtlijnen in het kader van de MIFID-wetgeving verplichten u tot het verschaffen van info aan klanten (rapportering, productkennis…), tot het bewaren van deze informatie (briefwisseling, polisstukken, e-mails, schadegevallen…), wat niet steeds te combineren valt met de uitoefening van uw beroep. De u aangereikte oplossingen volgen uiteraard de richtlijnen en zorgen ervoor dat u aan uw verplichtingen voldoet terwijl u zorgeloos uw activiteit uitoefent.
Ze houden eveneens rekening met eventuele wijzigingen in de wetgeving.Onze klanten getuigen

De komst van nieuwe regelgevingen in de afgelopen jaren zetten mij steeds meer onder druk. Dankzij de oplossingen van Willemot, ben ik zeker dat ik eraan kan voldoen en dat ik in orde ben met de wet. Dit geeft mij gemoedsrust en zo kan ik in alle rust verder werken.

JanOnafhankelijke makelaar in Scherpenheuvel

Om de winstgevendheid van mijn kantoor te verbeteren, delegeer ik bepaalde taken aan de teams van Willemot. Op die manier hoef ik geen personeel op te leiden of aan te werven. Ik kan mijn eigen behoeften beheren en ik kan er mij op het einde van het jaar in vinden.

PietBemiddelaar uit Sint-Pieters-Woluwe

Ons motto is steeds het helpen van onze bemiddelaars, maar als « groot bedrijf » hebben we niet altijd de flexibiliteit om iedereen te helpen. Willemot helpt ons en helpt ons onze partners te kunnen bijstaan.

EricBedrijfsinspecteur

Sinds lange tijd zou ik graag meer paperless willen werken. Ik had reeds goede IT-partners om dit in orde te brengen maar daarbovenop heb ik ook nog andere diensten nodig. Willemot biedt mij een volledige ondersteuning voor het scannen, indexeren en het opvolgen van mijn documenten. Na enkele maanden waren we reeds operationeel en mijn bureau is nog nooit zo ordelijk geweest.

TinneOnafhankelijk makelaar, Gent

Mijn activiteiten in vastgoed hebben mij er toevallig toe aangezet om een kleine verzekeringsportefeuille op te bouwen, voornamelijk om mijn klanten te kunnen helpen. Vandaag heb ik niet meer de tijd, de middelen of de machtigingen om dit zelf te beheren. Willemot doet dit nu voor mij en ik kan ondertussen mezelf langzaam blijven ontwikkelen.

DiederikImmobiliënmakelaar, Brugge

Schadebeheer is niet altijd eenvoudig en neemt vaak veel tijd in beslag. Dankzij hun ervaring en hun uitgebreide beheersbevoegdheden, helpen de mensen van Willemot ons sneller en gemakkelijker de meeste schadegevallen te verwerken… Iedereen wint hierbij !

ChantalSchadebeheerder bij een verzekeringsmaatschappij

Ik voel me niet langer alleen ! Ik ben altijd alleen geweest op kantoor, ik ben erg veelzijdig en dat levert mij een mooie winst op maar dit volstaat niet meer… Naargelang mijn behoeften staat Willemot mij bij en kan ik rekenen op hun tools, hun kennis en hun diensten om mij dagelijks te helpen.

ThomasOnafhankelijke makelaar, Hasselt

5 jaar geleden ben ik mijn kantoor begonnen met een propere lei. Willemot heeft mij onmiddellijk toegang verleend tot alle producten op de markt, terwijl mijn inspanningen en gesprekspartners verminderd worden waardoor ik direct toegang kreeg tot goede voorwaarden. Dit heeft mij kostbare tijd bespaard.

TomOnafhankelijke makelaar, Bassevelde